2011

STEVELDUCTIE

Veilig, onbemand, emissieloos en doelmatig vervoerssysteem

Ecomobiel

Op 27 en 28 september is voor het project Stevelductie promotie gemaakt op de beurs Ecomobiel in Ahoy te Rotterdam. De stand bevond zich op het Young Innovationplein, zeer gunstig gelegen in de loop van de beursvloer.

Duurzame Dinsdag

In 2011 is deelgenomen aan de "Duurzame Dinsdag". Duurzame Dinsdag biedt duurzame ideëen een podium in politiek Den Haag. Het kabinet neemt elke eerste dinsdag van september een koffer vol initiatieven in ontvangst. Op de voorlaatste pagina van de analyse wordt het Stevelduct genoemd als een "creatief idee, waarvan de haalbaarheid nog onduidelijk is, maar wel interessant genoeg is om kennis van te nemen".

 

 

Herman Wijffels Innovatieprijs 2011

Op 3 november als deelnemend initiatief aanwezig geweest bij de prijsuitreikingin van de jubileumeditie van de Herman Wijffels Innovatieprijs op het hoofdkantoor van de Rabobank te Utrecht.

 

Met de Herman Wijffels Innovatieprijs wil de Rabobank ondernemers helpen hun kansrijke duurzame innovaties te verwezenlijken. Bij de beoordeling ligt de nadruk op de impact van de vinding op de samenleving, het innovatieve karakter en de bijdrage van de ondernemer bij de ontwikkeling van de innovatie.

Dag van de Duurzaamheid

Op 11 november deelgenomen aan de de Dag van Duurzaamheid bij de Hogeschool Rotterdam. HRO zette de Spot on Sustainability.

Movinnio werkbijeenkomst

Op 24 november deelgenomen aan de werkbijeenomst van Movinnio in het Gelders Provinciehuis te Arnhem.

Ecomobiel 2011
Duurzame Dinsdag
Rabobank logo

© 2017 AADVISE Adviesbureau, Den Haag.