Workshops

STEVELDUCTIE

Veilig, onbemand, emissieloos en doelmatig vervoerssysteem

Inspirerend, uitdagend, en heel leuk

Je zult geen spijt van krijgen als je door ons bij jou op school een workshop laten verzorgen over Stevelductie. Op een heel verfrissende manier worden allerlei natuurkundige fenomenen aangetoond. Het programma is doorspekt met grappige hersenkrakers, boeiende experimenten en interessante oefeningen.

Maris College Den Haag

In het voorjaar van 2013 is een workshop verzorgd voor leerlingen van het Technasium van het Maris College in Den Haag. Op donderdag 7 maart is op twee verschillende locaties een presentatie gegeven over Stevelductie. Op 4 april is een eindpresentatie geweest van de werkzaamheden van de groepen. Eén groepje leerlingen had zelfs een model Stevelduct in elkaar geknutseld.

 

Vrije School Den Haag

In het kader van de projectweek Duurzame mobiliteit & Vrije Tijd op maandag 20 februari 2012 een workshop Stevelductie verzorgd voor leerrlingen van de 12e klas. Voor de introductie was een film gemaakt die was getiteld: "Gert-Jan Bobby en de Neef" waarin initiator naast Bobby, bekend van de TV kinderserie Ernst, Bobby en de rest, optrad als de uitvinder.

Werkstuk
Week van de duurzaamheid

© 2017 AADVISE Adviesbureau, Den Haag.